Skip to content

Política de Privadesa

1. El nostre compromís amb la seva privacitat

Consulting Sallent i CIA, SA té el compromís de protegir la privadesa dels seus clients existents i potencials. La política de privacitat de Consulting Sallent i CIA, SA (La “Política de Privadesa”) s’aplicarà a tots les Dades Personals (com es defineixen a continuació) que processem, incloent les Dades Personals que es recullin o s’enviïn a través de les nostres pàgines web, aplicacions mòbils, o altres canals en línia o presencials.

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal li informem que les dades introduïdes seran tractades i quedaran incorporades en fitxers el responsable dels quals és Consulting Sallent i CIA, SA, – NIF.A58463209, Av. Generalitat 93-95 , 08210 Barberà de Vallès, telèfon: 93 729 77 00, correu electrònic: info@gabinetsallent.com

2. Dades Personals

Les “Dades Personals” són informació o fragments d’informació que podrien permetre la seva identificació, com ara:

• Nom i dades de contacte (p. Ex. Adreça postal i de correu electrònic o número de telèfon).

• País de residència.

• Data de naixement.

• Número de compte bancari o IBAN

3. Finalitat

En nom de l’empresa tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar el servei sol·licitat i realitzar la facturació d’aquest.

Les dades que li sol·licitem són necessaris, de manera que de no facilitar no serà possible la prestació d’el servei requerit. En aquest sentit, vostè consenteix expressament la recollida i el tractament de les seves dades de caràcter personal, comprometent-se a actualitzar i / o a comunicar-nos qualsevol canvi en els mateixos perquè puguem prestar-li el servei contractat de forma correcta.

4. Seguretat

Utilitzem les mesures organitzatives, tècniques i administratives necessàries per fer que les Dades Personals que estan sota el nostre control siguin precisos i actuals, així com per protegir les Dades Personals davant el processament no autoritzat o il·lícit i la pèrdua accidental, la destrucció o el dany de els mateixos.

5. Durant Quant temps emmagatzemem les dades personals?

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial entre vostè i Consulting Sallent i CIA, SA o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

6. Els seus Drets

Vosté pot, en tot moment, exercitar els seus drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició / revocació, en els termes que estableix la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, posant- en contacte amb el responsable mitjançant el correu electrònic info@gabinetsallent.com per sol·licitar l’exercici dels esmentats drets. No obstant això, tingui en compte que la restricció o l’eliminació podrien suposar que no siguem capaços de proporcionar-li la informació i serveis contractats. Si ho sol·licita, també estem obligats a corregir les seves Dades Personals que siguin incorrectes, incompletes i enganyosos. L’exercici dels esmentats drets pressuposa el qual vostè es troba a l’corrent de les seves obligacions contractuals amb el proveïdor de el servei i en cas d’existir algun deute o que l’exercici d’aquests impliqui algun cost, aquest serà assumit per vostè.

7. Comunicació de Dades

Consulting Sallent i CIA, SA com a responsable del tractament, l’informa que algunes de les seves dades personals, que indiquem a continuació, s’han de comunicar a l’empresa DEH NOTIFICACION ELECTRONICA HABILITADA, S.L. amb la finalitat d’obtenir el seu certificat digital, el qual és necessari per a prestar-li els serveis contractats, com poden ser el servei de gestió de notificacions electròniques i la presentació de models d’impostos a l’Agència Tributària.

Nom i cognoms

DNI

Direcció / domicili fiscal

Signant aquest document, vostè dóna el seu consentiment exprés i informat a Consulting Sallent i CIA S.A. per cedir o comunicar aquestes dades personals a l’empresa DEH NOTIFICACION ELECTRONICA HABILITADA, S.L.

8. Contacti amb nosaltres

Si desitja obtenir una còpia de les dades de caràcter personal que Consulting Sallent i CIA, SA té sobre vostè o si desitja exercir algun dels seus drets, posis en contacte trucant al telèfon 93 729 77 00 o mitjançant correu electrònic a info@gabinetsallent.com

La Política de Privadesa es va actualitzar per última vegada a data 09 d’agost de 2021.